Alle nieuwsberichten

Warmhoudcontainer op Transport Compleet Beurs

Gaten in de weg snel en makkelijk repareren? Dit gaat perfect met onze unieke warmhoudcontainer, te bewonderen op de Transport Compleet Beurs. Deze beurs in Hardenberg is van 17 tot en met 19 maart, en Vossebelt heeft hier dus ook een plek gereserveerd.

Stand 513

Neem eens een kijkje op deze interessante beurs, en kom langs bij onze stand in Hal 5. We vertellen graag meer over onze op maat gemaakte kippers, containers en bandlossers. Bij stand 513 zullen we ook ons nieuwste product tentoonstellen, namelijk onze ‘asphalt repair box’. Dit is een warmhoudcontainer voor het vervoer van asfalt welke ingezet wordt bij wegreparaties.

Harde WARC’er

De huidige manier van het vervoer van asfalt bestemd voor wegreparaties laat te wensen over. Zowel kwantiteit als kwaliteit wordt vaak te laag bevonden. Vossebelt heeft nu een nieuw soort warmhoudcontainer ontwikkeld. In deze machine wordt al het asfalt over een zeer lange periode op dezelfde temperatuur gehouden. De container wordt gefabriceerd van hoogwaardig slijtvast staal en biedt een uitstekende isolatie. De dubbelwandige constructie heeft een steenwol isolatie, en energiezuinige en schone dieselbranders. Dit alles leidt tot het vervoer van een hogere kwantiteit asfalt dat op een constante temperatuur wordt gehouden en dus ook van zeer goede kwaliteit blijft. Geen verlies meer van asfalt door te hoge of te lage temperaturen! Kom langs bij onze stand om deze harde WARC’er zelf te bewonderen. (Warmhouden van Asfalt voor Reparaties Container)

Biodiesel

Niet alleen onze stand is reuze interessant, er zijn veel andere standhouders, namelijk zo’n 300 in totaal! En de sfeer is natuurlijk ook weer top. Alles wat je maar kan verzinnen wat enigszins met transport te maken heeft, kun je vinden op de beurs. Zo is er een symposium over de ‘truck van de toekomst’, die zich richt op bijvoorbeeld het gebruik van biodiesel.

PDF

Download hier de digitale uitnodiging met alle informatie, alle deelnemers en een plattegrond.