Alle nieuwsberichten

Wij zijn op zoek naar een technisch tekenaar!

Word JIJ tekenaar / werkvoorbereider bij een fascinerend technisch bedrijf?

Bij Vossebelt BV werken we met enthousiasme aan onze kwalitatief hoogstaande producten. Diverse soorten kippers, containers, bandlossers en meer, produceren we in eigen beheer, helemaal naar wens van de klant.

Vossebelt BV is binnen de markt een specialistisch bedrijf en maakt deel uit van een groep staalverwerkende bedrijven: GB Steel Group. Vossebelt timmert flink aan de weg, is ambitieus en de afgelopen jaren sterk gegroeid.

Om deze groei door te kunnen zetten zijn wij op zoek naar een enthousiaste tekenaar / werkvoorbereider.

Wat ga je doen?

Als tekenaar / werkvoorbereider werk je samen in een team van enthousiaste professionals om specialistische en technisch accurate tekeningen te maken. Dit doe je met een 3-D tekenprogramma (HiCad), waarmee je opbouwtekeningen en werktekeningen maakt en vanuit deze tekeningen de stuklijsten genereert.

We zijn continu bezig met het verbeteren van oplossingen en ontwerpen om de kwaliteit steeds te blijven verhogen en zo efficiënt mogelijk te produceren.

Het betreft een gevarieerde functie, daar geen enkel product hetzelfde is.

Wat verwachten wij van je?

Als eerste vereiste vinden we het vooral belangrijk dat je goed bij ons bedrijf én in ons team past. Dus voelen we van beide kanten de klik, dan is dat in eerste instantie het meest belangrijk. Je gaat nu eenmaal in een team werken!

Je hebt verder bij voorkeur een opleiding mts of hts werktuigbouw of vergelijkbaar afgerond. Of je nu een opleiding op mbo of hbo niveau hebt gedaan, dat maakt ons niet zoveel uit. Er is voor beide niveaus genoeg uitdaging te vinden binnen ons team!

Je hebt ervaring met 3-D tekensoftware en bij voorkeur enige jaren relevante werkervaring. Je bent technisch sterk en hebt kennis van hydrauliek, pneumatiek en elektro. Verder ben je flexibel, nauwkeurig en prettig in de omgang. Je kunt zowel in een team als zelfstandig werken.

Wat bieden wij jou?

Tegenover deze gevraagde kwaliteiten staan prima arbeidsvoorwaarden, krijg je een leuke en afwisselende baan bij een fascinerend, modern en groeiend bedrijf en maak je deel uit van een ambitieuze groep staalverwerkende bedrijven.

Als je daarnaast een passie voor transport(oplossingen) hebt, nodigen we jou graag uit voor een gesprek om samen te onderzoeken of jij diegene bent die past in ons team gepassioneerde techneuten!

Interesse?

Wat leuk! Stuur je CV en motivatie per mail naar werkenbij@gbsteelgroup ter attentie van mevrouw A. van der Kamp. 

Mocht je vragen hebben of meer willen weten over deze afwisselende en uitdagende baan neem dan contact op met Wouter Faber op 06-13260126.