Duurzame kwaliteit, gebouwd in Geesbrug

Vossebelt bouwt al veertig jaar kippers en afzetcontainers in alle soorten en maten. En in de loop der jaren hebben we ons aanbod uitgebreid met bandlossers, zelf ontwikkelde afdeksystemen en speciaalbouw . Van engineering tot aflevering: alles doen we zelf in ons bedrijf in Geesbrug. Omdat we ieder product zelf bouwen en afleveren, kunnen we uitzonderlijke kwaliteit en duurzaamheid garanderen. Wij kunnen snel en flexibel inspelen op uw wensen.

Bekijk de brochure

Moderne productieruimte voor efficiënt productieproces

In vier hallen met een totale oppervlakte van ruim 5000 vierkante meter werken we met moderne productietechnieken in lijn aan verschillende producten. Met een volautomatische zaagstraat, CNC-gestuurde knipschaar, en geautomatiseerde lasprocessen laten we het productieproces zo efficiënt mogelijk verlopen. Onze vakkundige medewerkers kunnen zo in weinig tijd grote aantallen kippers en containers produceren volgens uw specificaties. Bovendien zijn we in het bezit van het ISO 14001 certificaat, wat inhoudt dat we ook met ons milieumanagementsysteem goed bezig zijn. Ook beschikken we over een veiligheidscertificaat. 

Download: ISO 9001 certificaat

Download CO2 Prestatieladder: Certificaat niveau 5

Vertaling van opdracht naar product

Bij Vossebelt bouwen we al jaren met passie kippers, containers en laadvloeren, vaak in opdracht van klanten. En we houden van korte lijntjes. Daarom heeft ons bedrijfsbureau een belangrijke rol binnen ons bedrijf. Zij vertalen de opdracht naar onze productie, zodat u precies krijgt waar u om gevraagd hebt. Engineering en productietekeningen werken we uit in een 3D-tekenpakket. Alle tekeningen zijn direct gekoppeld aan ons ERP-systeem.

Zorgvuldige montage in onze uitgebreide werkplaats

Kippers horen achterop een vrachtwagen of opleggerchassis. Vossebelt beschikt daarom over een uitgebreide werkplaats waar we kippers op chassis kunnen monteren. De werkplaats is uitgerust met ringleidingsystemen voor hydrauliekolie en voor beschermingsgas voor het lassen. Verschillende veerbalancers in de werkplaats laten ons gereedschap haast gewichtloos bedienen. En door een afzuiginstallatie voor uitlaatgassen kunnen wij in de werkplaats onze producten testen.

Onderdelen en reparaties

Vossebelt levert niet alleen complete kippers, containers, laadvloeren en bandlossers, ook voor onderdelen en reparaties moet u bij ons zijn. We hebben een breed assortiment aan onderdelen voor onze producten op voorraad. Deze kunnen we in onze werkplaats voor u monteren. Daar bouwen we ook afdeksystemen op bestaande kippers of containers. En repareren we bodems, vervangen we deuren en richten we containers of kippers. Vragen? Laat het ons weten.

Verenigd in staal: GB Steel Group

Vossebelt kippers en containers, Kampstaal staalbouwNauta Heeg staalbouw, Machinefabriek Emmen, Kamplacon dak- en wandconstructies : vijf unieke bedrijven met bijzondere expertise in staal. Verenigd, waardoor ieder bedrijf een betrouwbare partner is. En zeer flexibel door snel te schakelen binnen de groep.

GB Steel Group

Contact

Meer weten?

Neem gerust contact met ons op.

Vossebelt B.V.

Coevorderstraatweg 31

7917 PP Geesbrug

 

 

T +31 (0)524 29 14 88

KvK 04086014

E info@vossebelt-bv.com

Verkoop nieuwe producten:
Willem Otten – Commercieel manager
T +31 6 51 57 50 78
E verkoop@vossebelt-bv.com

Service en verkoop van onderdelen:
E service@vossebelt-bv.com

Planning:
E planning@vossebelt-bv.com