Alle nieuwsberichten

Wij zijn 12,5 jaar bij GB Steel Group!

 

GB Steel Group staat aan het hoofd van 4 staalverwerkende divisies, die toeleveren aan de internationale bouw- en transportsector. In de afgelopen 12,5 jaar heeft Vossebelt heel wat innovaties en ontwikkelingen doorgemaakt. In 2007 werden wij onderdeel van de GB Steel Group en sindsdien zijn wij bijna drie keer zo groot geworden, is de omzet met 250% gestegen en zijn wij behoorlijk gegroeid in het ontwerpen en produceren van transportoplossingen. 

Metamorfose
Sinds de overname heeft Vossebelt een make-over ondergaan waardoor we een compleet nieuwe uitstraling hebben gekregen. Zo zijn bijvoorbeeld vier productiehallen grondig gerenoveerd, waarbij vloeren met vloerverwarming zijn uitgevoerd en is er een modern kantoor gebouwd. Dit is nog maar een kleine greep uit de veranderingen. Wie nu bij ons langs komt zal in elk geval niet aan het pand zien dat Vossebelt al meer dan 120 jaar bestaat.

Duurzaamheid en maatschappelijk verantwoord ondernemen
Vossebelt is sinds 2017 ISO 14001 gecertificeerd. ISO 14001 is een systeem voor milieumanagement met als doel duurzaamheid te stimuleren. Hierin is het complete milieubeleid opgesteld. Vossebelt blijft voortdurend investeren in medewerkers en duurzaamheid.

Wij zijn trots op wat wij de afgelopen periode gedaan en bereikt hebben. Een professionele organisatie welke mooie en duurzame producten maakt voor truckdealers, kraandealers, infra bedrijven, overheden en de recyclingsector. Van engineering tot aflevering: alles doen we zelf in ons bedrijf in Geesbrug. Van Vossebelt mag de klant een hoogwaardig en degelijk product verwachten. Alles is erop gericht om precies dat product te leveren waarmee de gebruiker geholpen is. Slimme ingenieurs denken met hen mee om oplossingen te bieden waarmee de klant net wat meer kan en waarmee het geen standaard product uit voorraad is. En omdat dit materieel zwaar wordt gebruikt, kan het tegen een stootje. Die kwaliteit blijft niet onopgemerkt. Steeds meer transporteurs, van klein tot zeer groot, rijden het liefst met het mooie en degelijke Vossebelt materieel.

Het is mooi om terug te blikken op, maar we moeten verder met doen waar we goed in zijn. We blijven niet stil staan en we blijven investeren in productie-automatisering en medewerkers om onze klanten ook in de toekomst optimaal te kunnen bedienen. Waar dit ons brengt in de toekomst? Blijf ons volgen op Linkedin, Facebook, Instagram en onze website.