Alle nieuwsberichten

We zoeken een constructiebankwerker / lasser!

Word JIJ constructiebankwerker / lasser bij een fascinerend technisch bedrijf?

Bij Vossebelt BV werken we met enthousiasme aan onze kwalitatief hoogstaande producten. Diverse soorten kippers, containers, bandlossers en meer, produceren we in eigen beheer, helemaal naar wens van de klant.

Vossebelt BV is binnen de markt een specialistisch bedrijf en maakt deel uit van een groep staalverwerkende bedrijven: GB Steel Group. Vossebelt timmert flink aan de weg, is ambitieus en de afgelopen jaren sterk gegroeid.

Om deze groei door te kunnen zetten zijn wij op zoek naar een enthousiaste constructiebankwerker / lasser.

Wat ga je doen?

Als constructiebankwerker / lasser ga je zelfstandig onderdelen en/of complete kippers en containers samenstellen. Je gaat zelfstandig vanaf tekening samenbouwen. Je kunt goed tekeningen lezen en bepalen welke voorwaarden belangrijk zijn.

Je werkt dus veel zelfstandig, maar ook samen in een team van enthousiaste professionals.

Het betreft een gevarieerde functie, daar geen enkel product hetzelfde is!

Je rapporteert aan de productieleider.

Wat verwachten wij van je?

Je hebt bij voorkeur een opleiding mbo metaal niveau 2 of vergelijkbaar afgerond. We vinden het fijn als je enige jaren relevante werkervaring hebt, en werkervaring in de staalbouw is zeker een pre. Je bezit lasdiploma’s op opleidingsniveau 1 of 2. We gaan voor kwaliteit, en verwachten dat jij dat ook doet.

Je bent technisch sterk – je kan goed tekeningen lezen en interpreteren, en weet hoe je de apparatuur moet gebruiken en instellen. Bovendien ben je flexibel, nauwkeurig en prettig in de omgang. Je werkt netjes, en hebt een grote mate van zelfcontrole. Je kunt zowel goed in een team als zelfstandig werken. Als je daarnaast een passie voor lassen én transport(oplossingen) hebt, ben jij wellicht degene die wij zoeken!

Wat bieden wij jou?

Tegenover deze gevraagde kwaliteiten staan prima arbeidsvoorwaarden – je krijgt een leuke en dynamische baan bij een fascinerend, modern en groeiend bedrijf, maar ook de mogelijkheid tot het volgen van cursussen en opleidingen. Je hebt uitzicht op doorgroeimogelijkheden en op een vast dienstverband. Daarnaast krijg je een aantrekkelijk salaris en een technische functie met veel afwisseling, zelfstandigheid en prima secundaire arbeidsvoorwaarden!

Interesse?

Stuur dan je CV en motivatie per mail naar werkenbij@gbsteelgroup.com ter attentie van mevrouw A. van der Kamp. 

Mocht je vragen hebben of meer willen weten over deze afwisselende en uitdagende baan neem dan contact op met Wouter Faber op 06-13260126.