Alle nieuwsberichten

Vossebelt op de TKD 2023!


De TKD is de grootste buitenbeurs van West-Europa voor professionals uit de grondverzet-, recyclingmaterieel en verwante specialismen uit de bouwsector en industrie. Met een buitenterrein van 118.000 m2 voor demonstraties en volop mogelijkheid om te vergelijken en testen. Alle grote merken zijn vertegenwoordigd en dus ook Vossebelt. De 28ste editie van de TKD belooft een echte totaalbeleving te worden. En Vossebelt mag als specialist op het gebied van infra hierbij niet ontbreken. Tijdens de Technische Kontakt Dagen tonen wij de volgende combinaties:

Achterover kipper NA Infra

Een Vossebelt achterover kipper welke is gemonteerd op een korte Volvo FH 10×4 chassis. De geïsoleerde achterover kipper is uitgevoerd met een 3-delige hydraulische snep in combinatie met een doorlaadklep. De combinatie wordt voornamelijk ingezet voor het vervoer van asfalt en als trekauto voor de aanhangwagen. 

Elektrische combinatie Vrijbloed Transport

Een Vossebelt 2-zijdekipper gemonteerd op een Volvo FE 6×2 chassis en voorzien een autolaadkraan. Vossebelt heeft veel ervaring met het bouwen van elektrische combinaties en heeft speciaal voor elektrische vrachtauto’s een lichtere kipper ontwikkeld. De kraan-kipper opbouw communiceert optimaal met de elektrische truck door middel van gespecialiseerde software. Hierdoor wordt het energieverlies bij gebruik van kraan en kipper tot een minimum beperkt.

Praktische informatie

Onze collega’s zijn te vinden op stand 55. Gedurende de beursdagen kunt u in gesprek gaan met onze vertegenwoordigers, onze kipper combinaties ontdekken en uiteraard genieten van een vers bakje koffie. Wij verwelkomen u graag op 8 t/m 10 juni tijdens de TKD beurs in Almere. Voor meer informatie en gratis tickets, kijk op: https://www.tkd.nl/bezoekers/aanmelden/